Boka trappstädning i Stockholm för ökad trygghet

En ren och välskött trappuppgång ger ett hemtrevligt intryck och är också det första intrycket av hela fastigheten. Vi erbjuder professionell trappstädning i Stockholm på regelbunden basis, men även om du behöver boka trappstädning en enda gång. Hör av dig till oss om du vill boka trappstäd eller har övriga frågor om våra tjänster.

Skicka en förfrågan

Så ofta bör du städa trappuppgången

Vanligtvis föreslår vi veckovis trappstädning eller varannan vecka, även om det kan variera beroende på det dagliga antalet personer som använder trappan. Även materialet i trappan spelar roll. Det är viktigt att kommunicera dina specifika önskemål och behov så att vi kan anpassa vår trappstädning efter din fastighets specifika krav och tidsintervall som passar er bäst. På så sätt kan vi säkerställa att trappan alltid är i bästa möjliga skick för användarna.

Skonsam rengöring oavsett material

Eftersom trappor kan vara tillverkade av olika material, från trä till sten, betong eller metall - har vi erfarenhet av trappstädning i en storstad som Stockholm som kräver skonsam hantering och rengöring för att behålla sitt skick. Vi anpassar våra rengöringsmetoder och produkter noggrant för att säkerställa att din trappas material bevaras och inte utsätts för onödigt slitage.

Kontakta oss idag

Checklista för trappstädning i Stockholm

Checklista

När du väljer Städbolag Stockholm för din trappstädning kan du förvänta dig att följande tjänster inkluderas i vår omfattande tjänst:

 • Dammtorkning av räcken och ledstänger
 • Dammsugning av trappan
 • Rengöring av trappstegen
 • Fönsterputsning i trappuppgångar
 • Sanering av gemensamma utrymmen

Priset för smart trappstädning i Stockholm

Priset för en trappstädning i Stockholm varierar beroende på flera faktorer, inklusive storlek på trappan, graden av rengöring och eventuellt ytterligare tjänster. För en exakt offert, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder prisvärda alternativ som gör att du kan hålla dina trappor i utmärkt skick utan att spräcka din budget.

Kontakta oss idag

Vad Städbolag Stockholm erbjuder våra kunder

 • Omfattande trappstädningar för din fastighet
 • Har ansvarsförsäkring som täcker eventuella olyckshändelser
 • Använder kollektivavtalsansluten personal
 • Har certifikat som intygar hög kvalitet, miljöhänsyn och arbetsmiljösäkerhet
 • Använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder
 • Vi kan sänka dina kostnader med mer än 10 procent i de flesta fall.
 • Snabb återkoppling inom 24 timmar.
 • Utbildad personal med tystnadsplikt.

Vi utför helhetslösningar inom trappstädning i hela Stockholmsområdet

Vi har anlitats flitigt i över 20 år av både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare för att utföra trappstädning på deras villkor. Har du en brf som behöver trappstädning? Eller äger du en fastighet och funderar på löpande trappstäd för att hålla trappuppgången ren och fin för de boende och deras besökare? Oavsett vad kan vi leverera anpassade lösningar och tjänster för dig. Vi tar med all nödvändig utrustning, det enda vi behöver är tillgång till el och vatten.

Hör av dig till oss om du behöver trappstädning i Nacka, Solna, Åkersberga, Djursholm eller kanske på Djurgården. Vi tar oss även an städuppdrag på andra platser och orter i och utanför Stockholm. Våra städare är flexibla och kommer mer än gärna ut till dig för att se över behovet och ge dig en prisbekräftelse på vad trappstädningen kommer gå på.

Boka trappstädning

Vanliga frågor och svar