Boka en rejäl storstädning i Stockholm

Vem älskar inte känslan av en nystädad bostad eller arbetsplats? Ibland kan dock tiden springa iväg och det kan vara en utmaning att upprätthålla den där nivån av renlighet. Vi erbjuder professionell storstädning i Stockholm och flera närliggande områden, inklusive Lidingö, Solna, Bromma, Nacka, Huddinge, Täby, och många fler.

Skicka en förfrågan

Storstädning hemma - Lämna över det till oss

Vi har förståelse för att storstäd kan vara en utmaning, oavsett om du är en privatperson eller ett företag och att det lätt kan gå lång tid mellan städningarna. Det löser vi! Storstädning är mer än bara att dammsuga och torka av ytor. Det är en noggrann och djupgående rengöring av hela ditt utrymme. Vi tar hand om de områden som ofta glöms bort vid vanlig städning, inklusive det som är svåråtkomligt. Det innebär att vi rengör och desinficerar allt - från tak till golv, inklusive fönster, väggar och golv. Vi lämnar inget åt slumpen.

Vår checklista inför din storstädning

För att säkerställa att din storstädning är heltäckande och ingenting glöms bort har vi skapat en omfattande checklista som täcker alla viktiga aspekter av en storstädning.

Vad ingår i storstädning?

  • Dammtorkning av alla ytor, inklusive bordsytor, hyllor och ramar.
  • Rengöring av fönster och fönsterkarmar.
  • Rengöring av väggar och tak för att eliminera damm och fläckar.
  • Dammsugning och tvätt av golv, inklusive hörn och skrymslen.
  • Desinficering av köket med fokus på arbetsytor och apparater.
  • Rengöring av badrummet, inklusive avkalkning av kranar och duschar.
  • Rengöring och polering av möbler.
  • Borttagning av spindelnät och insektsrester.
  • Desinficering av toaletter och badkar.

Om du har specifika önskemål som du vill att vi ska göra får du givetvis komma med din input och göra en egen lista för din storstädning. Du kan naturligtvis också boka extra tillägg som storstädning med fönsterputs. Några exempel på våra övriga städtjänster är butiksstädning och trappstädning.

Pris för storstädning och storstäd med rut-avdrag

Priset för en storstädning varierar beroende på storleken på utrymmet och graden av smutsighet. Du kanske vill boka storstädning i lägenhet vilket brukar bli billigare än om du anlitar oss för storstädning av ett helt hus eller stora företagslokaler. Men oroa dig inte – som privatperson har du möjlighet att dra nytta av rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Detta innebär att du kan få en skattereduktion på upp till 50% av arbetskostnaden. Vi brukar sätta ett fast pris på storstädning per kvm och när du ber om offerten anger du kvadratmeterytan.


För att få en tydlig uppfattning om priset för din storstädning, kontakta oss på Städbolag Stockholm för en kostnadsfri offert. Vi skräddarsyr varje offert för att passa dina behov och budget.

Områden vi är verksamma i

Vill du boka storstädning i Bromma, Solna eller Nacka - eller bor du i Stockholms innerstad och behöver en rejäl genomkörare av hela bostaden? Vi är verksamma i hela Storstockholm och åtar oss städuppdrag var som helst i de regionerna.

Kontakta oss idag

Boka din storstädning idag!

Är det dags att ta det första steget mot ett renare och fräschare hem eller arbetsplats? Kontakta oss för att boka din storstädning och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en renare och hälsosammare omgivning.

Boka storstädning

Vanliga frågor och svar