städfirma i Stockholm - våra städstjänster

Vi på Städbolag Stockholm vill vara din kompletta städfirma i Stockholm. Vi erbjuder en bred och mångsidig uppsättning städtjänster som är utformade för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du är i behov av hemstädning, byggstädning, butiksstädning, fönsterputs, kontorsstädning eller någon annan städtjänst, är vi här för att hjälpa dig.

Skicka en förfrågan

EN miljövänlig städfirma med fokus på kundnöjdhet

Med vår noggranna och professionella inställning till städning, tillsammans med vår miljömedvetenhet och vårt engagemang för kundnöjdhet, har vi som mål att alltid leverera de bästa städtjänsterna i Stockholm och dess omgivningar. Vi tar miljöfrågor på allvar och arbetar endast med miljömärkta produkter och utrustning. Vi värnar även för effektiv kundservice och schyssta avtal.

Vi är verksamma i hela Stockholm

Vår städfirma i Stockholm är verksamt i hela Stockholm och vi strävar efter att erbjuda våra städtjänster i så många områden som möjligt. Oavsett om du behöver boka en städfirma i Bromma, Märsta, Kungsholmen, Kungsör, Lidingö, Östermalm eller Norrmalm, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Få unikt städ med våra städtjänster

Vi är inte en vanligt städfirma - det vi vill erbjuda är unikt städ för samtliga av våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för såväl företag som privatpersoner.

Hemstädning

Vår hemstädning är skräddarsydd för att passa dina specifika behov. Vi ser till att ditt hem är rent och fräscht, vilket ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Byggstädning

Efter renoveringar eller byggprojekt är det ofta kaos och damm. Med vår byggstädning ser vi till att du kan börja använda ditt nya utrymme utan krångel.

Butiksstädning

För att hålla ett positivt intryck hos dina kunder är en ren butik avgörande. Vår butiksstädning hjälper dig att hålla din affärslokal skinande ren.

Fönsterputs

Våra experter tar hand om fönstren oavsett om det handlar om små eller stora projekt. Du kan lägga till fönsterputs till de andra städtjänsterna.

Kontorsstädning

Ett rent och organiserat kontor främjar en produktiv arbetsmiljö. Vår städfirma utför även kontorsstädning i Stockholm och ser till att ditt arbetsutrymme alltid är i toppskick.

Trappstädning

Trappor i fastigheter utsätts ofta för mycket slitage och smuts. Vår trappstädning håller trapporna rena och säkra. Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommuner och fastighetsvärdar.

en riktigt bra städfirma i Stockholm

Hos Städbolag Stockholm erbjuder vi alltid professionella städtjänster så att vi kan underlätta i din hektiska tillvaro. Att få livspusslet att gå ihop är inte alltid det lättaste. Vi har valt att vara en riktigt flexibel och bra städfirma där dina behov som kund styr vårt schema. Det ska vara enkelt att anlita ett städbolag så att våra tjänster underlättar i din vardag.

Så fungerar städning med vår städfirma

Allt börjar med ett hembesök eller ett besök på ditt företag om det gäller företagsstädning i Stockholm. Vi avtalar om en tid då en av våra medarbetare kommer att besöka dig. Innan besöket skickar vi en kort presentation av den eller dem som kommer att utföra städningen. Vårt mål är naturligtvis att försöka hålla samma medarbetare vid varje städbesök. Tillsammans går vi igenom hela ditt hem och diskuterar vilken typ av städning som behövs.

Boka företagsstädning i Stockholm på abonnemang

Vi är din optimala städfirma för företag i Stockholm. Upptäck fördelarna med att boka företagsstädning på abonnemang - en smart lösning för att hålla din arbetsplats skinande ren och trivsam varje vecka - utan bekymmer. Med vårt skräddarsydda städpaket anpassat efter dina behov och önskemål kan du fokusera på det du gör bäst, medan vi tar hand om dina lokaler som gör att medarbetarna trivs och blir mer produktiva.

Städfirma för privata hem - förmånligt med rut-avdraget

Om du som privatperson bokar någon av våra städtjänster har du normalt rätt till rut-avdraget. På grund av det här förmånliga skatteavdraget kan du som även har en mindre budget att röra dig med, också nyttja vår praktiska städning.

Kontakta oss idag