Boka mattvätt i Stockholm

Mattor spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa ett inbjudande intryck för dina kunder, besökare eller gäster. Genom att boka mattvätt i Stockholm bibehåller du mattornas utseende och ger ett välkomnande intryck till personer som kliver in genom entrén. 

Skicka en förfrågan

Miljövänlig mattvätt med maskin

Oavsett om du är ett företag som vill behålla en professionell atmosfär eller en privatperson som önskar ett ombonat hem med rena och välvårdade mattor, erbjuder vi proffsig och miljlövänlig mattvätt. Forna tiders mattvätt gick ofta ut på att använda mycket vatten för att avlägsna fläckar och smuts. Dessutom var det inte säkert att de allra tuffaste fläckarna försvann. Idag har metoderna blivit betydligt mer miljövänliga, och tack vare moderna maskiner som använder minimal vattenåtgång. Vår mattvätt maskin bidrar även till att torktiden reduceras så att du kan gå på dina mattor så fort som möjligt igen.

Vi tvättar alla typer av mattor i Stockholm

Eftersom alla mattor består av olika material kan olika mattor behöva rengöring på olika sätt. Vi på Städbolag Stockholm tar oss an alla typer av mattor, oavsett om de är av ull, syntet, bomull, textilgolv eller blandmaterial. Vissa material som ull kräver en betydligt mer försiktig tvätt medan syntetiska mattor kan vara mer slitstarka. Hör med oss vad din matta är gjord av så ser vi till att rengöra den med bästa möjliga mattvätt.

Effektiv mattvätt till alla typer av branscher

Oavsett bransch kan du behöva mattvätt i Stockholm. Vi tvättar mattor åt hotell, restauranger, biografer, bibliotek - både inom privata och offentliga miljöer. Du kan boka mattvätt för en gång eller på regelbunden basis.

Saker att tänka på vid underhåll av mattor

Självklart är vi alltid redo när du behöver professionell mattvätt, men det är också bra att få några tips på mattvätt hemma och hur du ska underhålla dina mattor i vardagen.

  • Dammsug mattan - Dammsug mattan ofta, åtminstone en gång i veckan. Det gör att de får bort damm och smuts som inte gror in.
  • Använd ett milt rengöringsmedel - Använd ett medel för mattvätt hemma när det blir fläckar för att minimera risken att fläcken sätter sig.
  • Övertvätta inte - Låt inte för mycket fukt tränga in i mattfibrerna eftersom det kan leda till mögel och ytterligare fläckar.
Kontakta oss idag

Tvätta matta i Stockholm till bra pris

Vi är medvetna om att varje matta är unik, och därför ber vi alltid våra kunder att begära en kostnadsfri offert. På så sätt kan vi ge dig ett exakt pris när du vill tvätta mattor i Stockholm, baserat på dina specifika behov. Inga obehagliga överraskningar - bara transparenta och tydliga priser.

Vill du hyra mattvätt till dina kunder i Stockholm

Många andra städföretag i Stockholm vill erbjuda sina kunder rena mattor. Därför erbjuder vi på Städbolag Stockholm en speciell service som är särskilt anpassad för företagens kunder. Hyr mattvätt i Stockholm av oss så ser vi till att dina kunders mattor är som nya.

Låt oss tvätta din matta med rut-avdraget

Du kan använda dig av rut-avdraget när du anlitar oss för mattvätt. Det innebär att du kan dra av en del av kostnaden för vår tjänst från din skatt, vilket gör det ännu mer prisvärt att hålla dina mattor rena och fräscha.

Kontakta oss idag

Boka din mattvätt i hela Stockholm

Oavsett var du befinner dig i Stockholm - Sundbyberg, Solna, Bromma, Östermalm, Lidingö, Huddinge och på andra ställen, så är vi redo att hjälpa dig med din mattvård. Med vår omfattande täckning i hela huvudstaden kan du vara säker på att vi finns nära dig.

Boka mattvätt

Vanliga frågor och svar