Kontakta oss för städning i Stockholm

Är ni intresserade av våra städtjänster i Stockholm eller har ni några frågor?

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Skicka en förfrågan

Städbolag Stockholm

En del av Stockholms Allstäd

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten

 

Telefon: 08 - 61 52 631

E-post: info@stockholmsallstad.se

Öppettider

Måndag - Fredag: 08:00-18:00

Lördag - Söndag: Stängt

Få unikt städ med våra städtjänster

Vi är inte en vanligt städfirma - det vi vill erbjuda är unikt städ för samtliga av våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för såväl företag som privatpersoner.

Hemstädning

Vår hemstädning är skräddarsydd för att passa dina specifika behov. Vi ser till att ditt hem är rent och fräscht, vilket ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Byggstädning

Efter renoveringar eller byggprojekt är det ofta kaos och damm. Med vår byggstädning ser vi till att du kan börja använda ditt nya utrymme utan krångel.

Butiksstädning

För att hålla ett positivt intryck hos dina kunder är en ren butik avgörande. Vår butiksstädning hjälper dig att hålla din affärslokal skinande ren.

Fönsterputs

Våra experter tar hand om fönstren oavsett om det handlar om små eller stora projekt. Du kan lägga till fönsterputs till de andra städtjänsterna.

Kontorsstädning

Ett rent och organiserat kontor främjar en produktiv arbetsmiljö. Vår städfirma utför även kontorsstädning i Stockholm och ser till att ditt arbetsutrymme alltid är i toppskick.

Trappstädning

Trappor i fastigheter utsätts ofta för mycket slitage och smuts. Vår trappstädning håller trapporna rena och säkra. Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommuner och fastighetsvärdar.