Boka tryggare byggstädning i Stockholm

Det är mer än viktigt att ha en ren och säker arbetsmiljö efter byggprojekt för att minimera farligt avfall. Vi på Städbolag Stockholm levererar högkvalitativ byggstädning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Vi tar bort sågspån, damm, byggavfall, färgrester, maskeringstejp och forslar bort material till återvinningen. Allt för din trygghets skull.

Skicka en förfrågan

Vikten av byggstädning på en byggarbetsplats

Byggstädning är en kritisk del av varje byggprojekt och får inte underskattas. Dels för att olika material och färger lämnar efter sig farliga partiklar som behöver tas om hand, och dels för att man vill lämna byggarbetsplatsen ren och fin innan den ska användas för andra ändamål. Byggstädning bör ske både efter mindre renoveringar och vid större nybyggnationer. Det är också a och o att alla byggrester forslas bort till en återvinningscentral så att de inte gör skada på miljön eller folks hälsa.

Vi prioriterar säkerheten

Byggstädning är en helt annan typ av uppgift jämfört med vanlig hemstädning. Den skiljer sig i flera avseenden och har sina egna specifika krav och utmaningar. Städning på en byggarbetsplats är ett krävande arbete som ofta innebär betydligt mer ansträngning och speciella förhållanden än vad som krävs vid städning hemma eller på ett kontor. Våra städare använder alltid rätt skyddsutrustning för att säkerställa sin säkerhet.

Byggstäd i Stockholm på engångsbasis eller som abonnemang

Behöver du en enstaka byggstädning i Stockholm efter ett projekt eller överväger att etablera ett regelbundet avtal för byggstädning? Vi kan erbjuda dig en anpassad lösning beroende på projektet. Oavsett projektets omfattning är det avgörande att upprätthålla hög kvalitet och en säker arbetsmiljö. På Städbolag Stockholm är vi här för att hjälpa dig med dina byggstädningsbehov, oavsett hur stora eller små de är.

Miljövänlig byggstädning i Stockholm

En byggarbetsplats kan lätt bli ett kaos om man inte tar hand om allt restavfall. Att tänka på miljön är extra viktigt vid denna typ av städning. Vi följer alla standarder för en så schysst och säker byggstädning som möjligt. Produkterna vi använder är Svanenmärkta.

Vi delar upp byggstädningen i två delar

När man byggstädar en arbetsplats brukar man dela upp städningen i två delar:

Grovstädning

Den biten när det värsta avfallet sorteras och bärs bort. 

Finstädning

Detta moment utförs när ytan är relativt fri från stora rester och man kan börja själva rengöringen.

Byggstädning - vad ingår i vår tjänst?

En grundlig inspektion av byggplatsen för att identifiera områden som behöver extra uppmärksamhet.

Avlägsnande av grovavfall och sedan bortforsling av det till en återvinningscentral.

vlägsnande av maskeringstejp, plast och skyddsfilmer.

Dammsugning av ytor för att ta bort damm från golv, väggar, tak och andra ytor.

Vid behov, desinficera ytor och utrymmen för att säkerställa en ren och säker arbetsmiljö.

Vi går igenom städningen och utför en kvalitetskontroll för att säkerställa att inga områden har förbisetts.

Självklart erbjuder vi även andra städtjänster såsom trappstädning, kontorsstädning, storstädning och mattvätt.
Du kan kombinera dem i samband med byggstädning eller efteråt.

Vi erbjuder byggstädning i hela Stockholm

I storstäder som Stockholm där det byggs mycket är det därför extra viktigt att anlita ett kunnigt företag som bockar av alla moment som ska utföras. Vi tar oss an både små och stora byggstädningar i innerstaden samt i de olika förorterna. Boka byggstädning i Danderyd, Bromma, Djursholm, Farsta, Gärdet och Solna med flera orter.

Boka byggstädning

Vanliga frågor och svar