Boka fönsterputs i Stockholm

Fönster negligeras ofta både på företag och i privata hem. Helt plötsligt när solen tittar fram ser du hur smutsiga de är och först då kommer du på att det kanske är dags att ta tag i problemet. Fönsterputsning är oftast inte det första man tänker på när man städar. Vi på Städbolag Stockholm ger oss i kast med fönsterputs i Stockholm, alltid med miljövänliga verktyg och produkter.

Skicka en förfrågan

Fönsterputs för ett bättre intryck

Att låta fönstren vara och se dem med tiden bli allt mer smutsiga av regn, flammor, ränder, pollen och fingeravtryck ger ett dåligt intryck. Även om det är fint städat inne och du lägger vikt vid inredning och möblering så tenderar oputsade fönster att förstöra hela helhetsintrycket. Både små och stora glasrutor behöver putsas då och då för att behålla glansen och inte dra ner det estetiska i ett hem.

Anlita våra fönsterputsare i Stockholm - Vi rengör alla typer av fönster

Vi erbjuder kvalitativ fönsterputsning till företag och privatpersoner till förmånliga priser som gynnar alla parter. För att säkerställa ett optimalt resultat skapar vi skräddarsydda lösningar som passar oavsett om ditt behov av tjänsterna är långsiktigt eller kortsiktigt. Vår putsning är noggrann och omfattar både insidan och utsidan av fönstren, vilket garanterar att all smuts avlägsnas.

Fönsterputs för höga höjder och lägre platser

För att säkerställa att vi levererar den bästa möjliga service behöver vi värdefull information om fönstren och deras placering. Oavsett om de befinner sig på svåråtkomliga platser eller vid olika höjder, ser vi till att vi är fullt medvetna om förhållandena från allra första början. Låga eller höga höjder utgör inga problem för oss så länge vi har den nödvändiga informationen för att säkerställa ett felfritt resultat.

Vad ingår i fönsterputsning?

  • Borttagning av eventuella fläckar, smuts och oönskade märken från ytan på fönstren.
  • Putsning av fönstren både utvändigt och invändigt.
  • Torkning av fönsterlisterna mellan glasrutorna.
  • Rengöring av spröjsar.
Kontakta oss idag

Vi garanterar miljövänlig fönsterputs i Stockholm

Vi bryr oss om miljön och ditt välbefinnande. Därför använder vi enbart miljövänliga metoder och produkter för fönsterputsning. Vi använder bara städprodukter som är Svanenmärkta och vårt företag innefattas av miljö- och kvalitetssystemen ISO 9001-2015 och ISO 14001:2015.

Var är vi verksamma?

Vi erbjuder fönsterputsning i flera områden, inklusive Sundbyberg, Bromma, Danderyd, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka och många andra platser i och runt Stockholm. Oavsett var du befinner dig, finns vi här för att ge dig rena fönster.

Rut-avdrag för privatpersoner

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av rut-avdraget för vår fönsterputsning. Detta innebär att du kan få en skattereduktion på upp till 50% av arbetskostnaden, vilket gör våra tjänster både effektiva och prisvärda.

Pris för fönsterputsning - vi erbjuder billig fönsterputsning

Vi som städfirma tror på ärlighet och transparens när det gäller prissättning. Därför får du alltid en detaljerad och kostnadsfri offert innan vi påbörjar arbetet med din fönsterputsning i Stockholm. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig och undviker oväntade kostnader. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kan du vara säker på att vi håller rättvisa priser.

Offert Fönsterputs

Vanliga frågor och svar