Boka butiksstädning i Stockholm för bättre köpglädje

Butiksstädning är en viktig tjänst för att göra butikens varor mer inbjudande för besökare. En ren och välvårdad butik skapar ett positivt intryck och ger en bättre kundupplevelse, så enkelt är det. Vi har länge hjälpt många olika butiker i Stockholmsområdet att upprätthålla en klanderfri miljö - för bättre försäljning

Skicka en förfrågan

Anpassad butiksstädning för olika branscher

Vi har omfattande erfarenhet inom en rad olika branscher, såsom apotek, livsmedelsbutiker och klädbutiker. Denna mångsidighet gör oss väl rustade för att erbjuda skräddarsydd butiksstädning som uppfyller era specifika behov och krav. Oavsett vilken typ av butik ni driver har vi kunskapen och erfarenheten som krävs för att leverera högkvalitativ städning.

Städning av butik efter säsong

Städbehoven kan variera beroende på årstid och väderförhållanden. Därför anpassar vi städningen efter säsongen. Till exempel, under vintern när snö och slask kan föra in mer smuts i butiken, kan det krävas tätare städning för att säkerställa en ren och trivsam butiksmiljö. På sommaren kan frekvensen anpassas därefter för att effektivt hantera städbehoven. Vi är här för att skapa en plan som fungerar bäst för din butik oavsett tid på året.

Kontakta oss idag

Priset för butiksstädning i Stockholm

Tillsammans kommer vi överens om den mest lämpliga städplanen och presenterar därefter ett prisförslag som är anpassat efter era specifika krav. Vi erbjuder även städtjänster som trappstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Du kan även be om en kostnadsfri offert direkt här på vår hemsida.

Vi börjar med att besöka din butik

När du bokar butiksstädning i Stockholm kommer vi att börja med en personlig genomgång. För att säkerställa att vi kan skapa en anpassad städplan som passar exakt för din verksamhet, inleder vi alltid med ett personligt besök. Vi kommer gärna ut till era lokaler för att noggrant granska behoven och diskutera era önskemål.

Städning av butik på dina villkor

Här på Städbolag Stockholm presenterar vi olika typer av avtal för din butiksstädning i Stockholm. Du kan själv välja hur ofta du vill att vi kommer och städar din butik. Normalt kommer vi överens om detta när vi först kommer ut och tittar på dina lokaler, men du kan självklart ändra i avtalet i ett senare tillfälle och du till exempel vill att vi kommer oftare.

Våra tjänster inom butiksstädning

Golvvård

Vi rengör och vårdar butikens golv genom dammsugning och våtmoppning av golv. Efteråt är det golvboning och polering för att bibehålla glans.

Dammtorkning och ytbehandling

Avdamning av alla lister, karmar och hyllor, rengöring av skyltdockor och displayer samt rengöring av speglar och glasytor.

Fönsterrengöring

Rengöring av fönster och glasytor för att säkerställa god synlighet.

Soptömning

Tömning av alla sopkorgar och avlägsnande av skräp och avfall.

Städning av personalutrymmen

Vi städar och rengör hela personalutrymmet och även köket eller pentryt för personalen.

Städning av toaletter

Rengöring och desinfektion av toaletter, handfat och badrum. Byte av handdukar och pappersprodukter.

Vi städar din butik i hela Stockholm

Oavsett var i Stockholm du har din butik hjälper vi dig mer än gärna att upprätthålla en fin standard och rena, fräscha ytor. Du kan boka butiksstädning i bland annat Bromma, Södermalm, Vasastan, Solna och Årsta.

Boka butiksstädning

Vanliga frågor och svar