Boka välbehövlig hemstädning i Stockholm

Har du svårt att hinna med hemstädning i all annan stress som vardagen kommer med? Vi förstår att livet kan vara hektiskt med arbete, familj och sociala aktiviteter som tar upp större delen av din tid. Därför erbjuder vi professionell hemstädning i Stockholm för att underlätta ditt hektiska schema och ge dig möjligheten att njuta av en ren och välvårdad bostad.

Skicka en förfrågan

Vad ingår i hemstädning?

Vår omfattande hemstädning täcker alla de nödvändiga aspekterna av rengöring för att ge dig en fräsch och välvårdad bostad. Här är några av de tjänster som ingår:

  • Dammtorkning och dammsugning av golv och mattor
  • Rengöring av golv
  • Rengöring av kök och vitvaror, inklusive diskbänk och arbetsytor
  • Rengöring av spis, ugn och micro ugn utvändigt
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, dusch och handfat
  • Rengöring av ytor och bordskanter
  • Avtorkning av damm och smuts från möbler och dörrar
  • Torkning av lister och karmar
  • Tömning av sopkorgar

Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov, så om det finns något särskilt område du vill att vi ska fokusera på, tveka inte att säga till.

Lägg till andra tjänster till din hemstädning

För att få ännu bättre rutin på din hemstädning i Stockholm kan du lägga till några av våra andra tjänster, såsom fönsterputsning. Vi erbjuder även

Kontakta oss idag

Njut av ett rent hem med bästa hemstädningen i Stockholm

Livet är fullt av åtaganden och hemstädning tar ofta upp mycket tid. Genom att outsourca städningen till oss kan du frigöra tid för att spendera med din familj, vänner eller helt enkelt koppla av. Detta samtidigt som du njuter av ditt rena hem.

Våra priser för hemstädning i Stockholm

Våra priser för hemstädning är konkurrenskraftiga och varierar beroende på storlek och krav på din bostad. Vi erbjuder även kostnadsfria offerter, så du kan få en tydlig uppfattning om kostnaden innan du bestämmer dig. Vi sätter ett fast pris per timme för hemstädning så att du ska veta exakt vad kostnaden blir.

Hemstädning en eller flera gånger?

Välj själv om du vill ha hemstädning en gång eller boka oss på abonnemangsstäd. Det sistnämnda är en praktisk tjänst för dig som vill ha regelbunden hemstädning i Stockholm - något vi rekommenderar för att hålla ditt hem i rent skick hela tiden. Välj hur ofta du vill att vi kommer, så rättar vi oss därefter.

Dra fördel av rut-avdraget vid priset för hemstädningen

Som privatperson har du möjlighet att dra av en del av kostnaden för hemstädning genom rut-avdraget. Det är en fin ekonomisk fördel som gör det ännu mer prisvärt att anlita våra tjänster.

Boka hemstädning i Stockholm idag

Spara tid och energi genom att låta oss ta hand om din hemstädning. Vårt team av certifierade, erfarna proffs är redo att ge dig en ren och välvårdad bostad, så att du kan njuta av ditt liv utan att oroa dig för städning. Vi erbjuder hemstädning i Bromma, Täby, Huddinge och många fler områden.


Kontakta oss idag för att boka din hemstädning i Stockholm och ta det första steget mot en enklare och bekvämare livsstil.

Boka hemstädning

Vanliga frågor och svar