Boka kontorsstädning i Stockholm för en trivsammare arbetsmiljö

Ett prydligt kontor är en grundläggande förutsättning för att skapa en positiv arbetsmiljö där människor trivs och hängivet kan ägna sig åt sina arbetsuppgifter. På Städbolag Stockholm förstår vi vikten av en välskött arbetsplats och erbjuder kontorsstädning som riktar sig till kontor av alla storlekar.

Skicka en förfrågan

Vår kontorsstädning - Så fungerar det

För oss börjar allting med en trevlig pratstund, helt kostnadsfritt förstås! Vi vill höra allt om ditt företag och dess specifika städbehov. Om du föredrar en snabbare väg kan vi även skicka dig en anpassad offert baserad på kontorets storlek och hur frekvent du önskar städning. Flexibilitet är nyckelordet hos oss eftersom vi anpassar oss efter just dina önskemål.

Mer eller mindre kontorstäd - du bestämmer

För vissa företag fungerar veckovis kontorsstädning perfekt medan andra föredrar en mer avslappnad takt med städning varannan vecka. Vi är även redo att rycka ut och fräscha upp kontoret flera gånger i veckan om så önskas. Efter att vi har hört dina önskemål och behov, utarbetar vi en personlig städplan som detaljerar vad som ska rengöras och hur ofta.

Kontorsstädning som inte påverkar din arbetsro

Vi vet hur viktigt det är att bevara en ostörd arbetsmiljö när du väljer oss för kontorsstädning. Därför skräddarsyr vi våra städtjänster för att smälta sömlöst in i dina verksamhetsrutiner och önskemål. Med Städbolag Stockholm kan du vara säker på att vår städning inte kommer att störa ditt arbete.

Full diskretion när vi städar

Våra städproffs är fullt på det klara med hur viktigt diskretion och respekt betyder för din arbetsplats. De är inte bara här för att rengöra; de är här för att se till att din arbetsdag fortsätter smidigt och utan avbrott. Du kan tryggt lita på att vi kommer att vara osynliga när vi arbetar, och resultatet kommer att tala för sig självt. Boka in oss på kvällar eller helger så är kontoret perfekt igen när du dyker upp nästa gång.

Priset för kontorsstädning

Pris och budget är självklart viktiga faktorer när du väljer städfirma. Vi på Städbolag Stockholm erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi erbjuder flexibla alternativ, inklusive både abonnemangsstäd och engångstjänster där vi tar ett pris per timme för kontorsstädning. Priset för kontorsstäd varierar beroende på faktorer som ytan på arbetsplatsen, lokalen i sig och frekvensen av städningen.

Kontakta oss idag

Checklista för trappstädning i Stockholm

Våra tjänster i korthet

När du väljer oss för din kontorsstädning i Stockholm ingår följande:

 • Dammsugning av golv och mattor
  Våttorkning av golv
 • Fläckborttagning från golv och ytor
 • Dammtorkning av öppna ytor
 • Damning av datorskärmar och annan elektronik
 • Dammtorkning av horisontella ytor
 • Tömning av papperskorgar
 • Avtorkning av lister, kontakter och lampor
 • Städning av toaletter och byte av hygienartiklar och påfyllning av förbrukningsmaterial
 • Komplett städning av kök och lunchrum/fikarum

Extra städtjänster som kan läggas till

Du kan även lägga till några av våra andra städtjänster som byggstädning och fönsterputsning - något som är populärt för många verksamheter.

Vad utmärker oss?

 • Professionell kontorsstädning - Våra certifierade städare garanterar ett rent och inbjudande kontor.
 • Flexibla prisalternativ - Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kostnadsfria offerter för att passa ditt företags budget.
 • Diskretion - Vi arbetar enligt din tidsplan för att inte störa din verksamhet.
 • Tillgänglighet i flera områden - Vi är verksamma i många områden runt Stockholm, bland annat kan vi erbjuda kontorsstädning i Bromma, Årsta, Åkersberga, Aspudden och Bagarmossen.

Boka kontorsstädning i Stockholm

Vi lägger stor vikt vid lojalitet och långvariga arbetsrelationer vilket gör att kvaliteten alltid är i fokus hos oss.

Boka kontorsstädning

Vanliga frågor och svar