Vad du ska förvänta dig av ditt städbolag

Att ett städbolag kan hjälpa privatpersoner och företag med den ordinarie städningen har nog de flesta kännedom om, men visste du att många städbolag i Stockholm är så kallade fullserviceföretag och kan erbjuda ett helt batteri av tjänster inom kontorsservice? Här är några exempel på kringtjänster som du kan beställa av städbolag i Stockholm.

Trapp- och entréstädning kan du beställa av städföretag i Stockholm
Trappstädning och entréstädning är ett måste under vintermånaderna. Här samlas grus, sand och slask. Med en effektiv städning av trappor och entréer blir man av med mycket av smutsen innan smutsen hinner sprida sig till inomhusmiljöer. För företag som har en reception eller lobby är entréstädningen viktig eftersom denna miljö är den första en besökare kommer i kontakt med. Det första intrycket är alltid ytterst viktigt.

Städfirmor i Stockholm erbjuder fönsterputsning
Fönsterputsning är något som sällan blir av. Under vintermånaderna märks inte smutsen så mycket och då är det lätt hänt att man förbiser behovet av rengöring av fönster. På våren, när solen börjar tränga fram, blir problemet dock ofta mycket påtagligt. Städfirmorna i Stockholm har i princip alltid fönsterputsning i sitt tjänsteutbud.

Övriga kringtjänster
Bland de övriga kringtjänster som många städbolag i Stockholm kan erbjuda finner vi cateringtjänster och fruktleveranser. Det är naturligtvis inte alla städbolag som kan erbjuda fullservice när det handlar om catering, men enklare catering såsom frukost och lunchlådor är relativt vanligt. När det handlar om fruktleverans är det en förmån som många anställda uppskattar mycket. Normalt levereras frukten en gång i veckan. Att köpa till fruktleverans från städbolaget är både praktiskt och kostnadseffektivt.